Про роботу

Якщо робота не до вподоби
роби її і не сумуй
в роботі кожній є три плюси
тож ці три плюси і цінуй.

Плюс перший:пятниця,кінець тижня
плюс другий:зарплату получив
плюс третій,а це найкращий
за рік відпустку заробив.


Рецензии