Дружина теж ма права

Дружині я дав
на дачі права...
-Роби все що хочеш
ти всему голова.

-Копати,будь ласка
що хочеш сади
хочеш полити...
не жалко води.

-Тільки прошу,
мене не чіпай
якщо заморилась,
іди спочивай.

-Роби все що хочеш
це право твоє
але не порушуй
право моє.

-Якби ти знала
як тяжко мені
сидіти з друззями
в кафе цілі дні.

-Тож як моє право
дуже тяжке
упораюсь з ним я
не свари ти мене.


Рецензии