Зникаю...

Що все життя,
Пусті мрії, обман.
Чорнобіла полоса,
Люди, біль, туман...

А що та любов,
Лиш подих й не більше,
Та ти надієшся знов,
Що буде щось інше...

А що ті надії,
Лиш блідий самообман,
Не знаю чи посмію,
Закінчити життєвий роман...

А що ті розмови,
Лиш пустий балаган,
Безцеремонні промови,
З яких сочиться дурман...

А що той весь світ,
Який давно потопає,
Обмотав навколо колючий дріт,
А сам безповоротно вмирає...

А що все святе на землі,
Його давно вже немає,
Ми знищили все, лишивши жалі,
Й самі безслідно зникаєм..


Рецензии