Бути коханим i кохати...

Я напишу тобі сьогодні листа,
І нехай він розпалить твої почуття,
Зірветься слово, полоскотивши вуста,
І віднесе мене в рай, в забуття...

Та мов солод цукру розтануть вони,
Залишивши гарячий, вогняний слід,
Руки торкнуться тебе, як мороз весни,
Розтопивши нічної спокуси весь лід.

А ти тільки мені лиш одне пообіцяй,
Що ти увірвався у моє життя назавжди,
Та тримай мене міцно, міцно тримай,
І кохай зараз і потім, кохай на віки...

Бо ж на жаль, ці дні так швидко тікають,
Заглядають у очі роками зітхань,
Які ж нещасні ті, котрі кохання не знають,
А мають повні долоні розчарувань...

Та ми з тобою завжди будем пам'ятати,
Що в житті важливо, саме найважливіше,
Що ми існуєм лиш для того, щоб кохати
І бути коханими... і ні для чого іншого...


Рецензии