Я не повернусь вже назад!

БРАТАТИСЬ З НИМИ Я НЕ СТАНУ -
Я НЕ ПОВЕРНУСЬ ВЖЕ НАЗАД!
В ЯКОМУ Я НЕ БУВ БИ СТАНІ -
МОСКАЛЬ МЕНІ НЕ СТАНЕ БРАТ!

ЯКЩО ХТОСЬ МРІЄ ЖИТИ "ВІЛЬНО"
В ТЮРМІ НАРОДІВ СЕРЕД ҐРАТ,
ТОМУ У ПАСПОРТ СВІЙ ДОЦІЛЬНО
ВПИСАТИ З ГОРДІСТЮ - "БУРЯТ"!

ІДІТЬ ДО БІСА З ВАШИМ "БРАТСТВОМ"
З БРАТВОЮ П'ЯНОЇ ОРДИ,
З КРЕМЛЕМ КРИВАВИМ, РУСО-ХАМСТВОМ -
НІ! НЕ ПОВЕРНУСЬ Я ТУДИ!

03.08.2016 р.
м. Київ


Рецензии
Це точно. Шкода, що вони цього не розуміють.... Післо того, що вони натворили в нашій країні - повернення немає...

Артур Грей Эсквайр   03.08.2016 17:31     Заявить о нарушении