Банально кохаю

Здавалось місяць до мене спускається,
Черпає тихо воду з нічного ставка,
А серце німіє й холоне від радості,
Що любов так неждано прийшла.

Грайливо торкнулась мого плеча,
Літнім вітром пройшлась по шкірі,
А серце тріпотить, повітря не вистача,
Нехай навіть і ніхто не повірить...

Та я щиро покохала, піднялась до хмар,
Вдихнула аромат ночі, п'янких берегів,
Прогнала геть тінь і зависних примар,
Пропаду з тобою, лиш би ти цього захотів.

Впаду на губи прохолодною росою,
Ніжно вкрию вранішнім промінням,
Я назавжди, повір, залишуся з тобою,
Чекатиму на взаємність з терпінням.

А вітер все дихав в лице почуттями,
Відносив все далі прозору реальність,
Я клянусь усіма на світі життями,
Що кохаю безтямно, (яка це банальність...)


Рецензии