Вернули крила журавл в...

***

Вернули крила журавлів
до рідного хреста.
І день розтікся по землі,
як сповіді Христа.

Чи то є Біблії оман?
Чи то є божий ад?
Онука вийде на майдан,
і брата скривдить брат.



Микола Хижняк

-Гей-но, хлопці, рідне слово
пригадай, не знаймо втрат! –
скресне Стуса співрозмовник,
Василя молодший брат.


Рецензии