Ляльки

Нажаль, кожен з нас розуміє,
Що той ,хто живе у душі ,
Рано чи пізно від чогось змарніє
І зникне в минулі вірші .

Крокують, немов перехожі,
Дарують приречений знак,
А потім, знаходячи інших,і схоже,
Назавжди по колу блукаючи так.

Врятуй. Як Радіти у справжнім?
Дивитися болю в лице,
Коли у душі від минулого спрага,
Майбутнє тупоче ,розвіє, несе.

Ховатиму очі у вікнах,
І лежачи,тихо собі шепочу :
"До підлості людської може і звикла,
Від чого  тоді знов і знов Я кричу?"


Блукають по світу,між вами,
Їх душі, розбиті , ляльками


Рецензии