Сховала руки за крилами...

Споганила,спотворила, зневажила, вбила.
Даремно ховаєш від мене зброю, віддала б краще.
Триматися за погляд твій я більше не можу, мила.
Якщо ми продовжимо в такому ж дусі, буде ще важче.


Позбутись один одного, стане майже неймовірно.
Невже ти наважишся на це?
Прислуховуйся до моїх слів - це важливо.
Тому що я ніколи не пробачу тебе, зраднице.


Задихайся під тиском моєї злісті.
Викривай незграбні замисли.
Розчинись в безглуздій помсті.
Покривай своїми віями мої вимисли.


Та стули нарешті свого рота.
Набридло слухати тендітний твій обман.


Рецензии