Розкажи мен

Розкажу тобі, як місяць уночі
з неба дивиться на мене сумно...
Розкажу, як милі цвіркуни -
свою пісеньку співають дивно...

Розкажу тобі, як вітер розвіва
моє волосся в саду на гойдалці,
не скажу,що сльози залива
моє обличчя уночі на лавці.

Розкажи, що в тебе за вікном,
...дощ... хмарина це ридає...
Розкажи мені свій дивний сон,-
мене в ньому немає...

Розкажи мені...
Зумію зрозуміти...
Але мене нічого не питай -
бо ми давно уже не діти...


Рецензии