Каламбур на беларускай мове - 169

Настальгічны каламбур сапёра каханай дзяўчыне


Трацілавыя шашкі зноў Я  З  МІН
Умела дастаю, крычу: "КАЛІСЬ!"
Навокал - водар: пахне так ЯЗМІН,
Як, і калі былі ўдваіх, КАЛІСЬ.
***

Ностальгический каламбур сапёра любимой девушке

Тротиловые шашки снова я из мин
Умело достаю, кричу: "Колись!"
Вокруг - аромат: пахнет так жасмин,
Как, и когда были вдвоём, прежде.


Рецензии