ЗIМА

Дрэвы скiнулi лiсцце з галiнак,
Вецер хмар снегавых панагнау.
Не пазнаць у белых шубах ялiнак.
Моцны лёд нашу рэчку скавау.

Прыкацiла Зiма у санях белых,
Замяла завiруха-мяцель!
Гэй, хавайся, звяры, хто нясмелы!
Дачакайцеся лета цяпер!

Але сцiшылiсь снегу пагрозы,
Дзецi з горкi на санках iмчаць.
Падарункi ад Дзеда Мароза
Каляровай паперай блiшчаць!


Рецензии