Кричалки до матчу чу-16 17 волинь оiмп iк субота 3

Кричалки до матчу ЧУ-16/17 «Волинь» – «Олімпік»  СУБОТА  (30.07.2016), початок о 17:00

Автор:
Сьогодні гарний матч у Луцьку,
Де м’ячик будуть хлопці буцькать.
Хай світить всім футбольне сонце…
І «олімпійцям» й «хрестоносцям»!

Примітка:
Мова йде про хрест, який є символом Луцька та зображений на формі «Волині»

Фани В:
Сьогодні небо дуже синє,
То дуже добре для «Волині»!
Покаже добрії манери
Оцим донецьким «гастролерам»!

Фани О:
На виїзді ми вдруге граєм…
То ми «Волині» цій «напхаєм»!
У нас є гра, й підтримка людськА!
… Не те що в карлика із Луцька.

Фани В:
У нас в команді всі – гіганти!
Не футболісти… - діаманти!
А рівень гри у «Олімпіка»,
Як завжди, … зовсім невеликий!

Фани О:
Майстерності у нас хватає,
«Волинь» сьогодні – пролітає!
То ж бережіть, лучани, нерви,
Бо вас запустим, … як «фанеру»!

Фани В:
Раз ви такі хвальки чималі,
То можете … піти подалі!
Пишаємося ми гравцями,
І нас вперед веде Кварцяний!

Примітка:
Віталій Кварцяний – головний тренер «Волині»

Фани О:
З Кварцяним любите гулять:
З «Дніпром» було уже 0:5!
То, зробим може так стабільно?
Чи 5 , то буде вам засильно?

Примітка:
В першому матчі сезону «Дніпро» в Дніпрі виграв 5:0!

Фани В:
3:0 – «Зоря» вам наваляла!
То й ми наб’ємо вам чимало.
Діденко, Мемешев й Богданов
Що зхочуть, те і зроблять з вами!

Примітка:
В першому турі луганчани беззаперечно перемогли 3:0.

Фани О:
Да в нас один Володя Танчик
Заб’є вам в кожнім таймі м’ячик!
А Поступаленко Антоха
Додасть голів красивих трохи!

Фани В:
Кричалка наша світом лине
Про кращий в світі клуб з Волині!
Вперед, усі вперед, лучани!
І перемога буде з вами!

Фани О:
Немов хижак в природі дикий –
То гра команди «Олімпіка»!
На опонентів – не зважає,
А просто й гарно переграє!

Автор:
Команди в нас приблизно рівні…
Та і кричалочки – на рівні!
Та «обертів» ви не збавляйте,
Командам ви допомагайте!


Рецензии