Кричалки до матчу чу-16 17 днiпро сталь недiля 31

Кричалки до матчу ЧУ-16/17 «Дніпро» – «Сталь»  НЕДІЛЯ  (31.07.2016), початок о 17:00

Автор:
А це у нас така цікава пара,
Що ви кричіить! Ви будьте так ласкаві!
Це – дербі! Тут слабких – немає.
І наш футбол – перемагає!

Фани Д:
У нас такі великі вскладі втрати,
Що ми повинні лиш про це кричати!
Та ми на першій строчці у таблиці,
Бо ми – найкращі! Такі, як годиться!

Фани С:
А в нас амбіцій менше, ніж у гранда,
Та ми кричим, уже червоні гланди!
Ми побажаємо звитяг сьогодні «Сталі»!
Ви кращі! Місце  вам – на п’єдесталі!

Фани Д:
Це ж треба – отаке для нас бажати,
Щоб клуб найкращий в регіоні обіграти!?
Та ми найкраще в світі м’яч катаєм!
Ніколи «Сталі» матч ми не програєм!

Фани С:
«Дніпро» сьогодні, то – фантом! Примара!
А кращі в регіоні – «сталевари»!
Ми – най успішніші, ми най –, і най-  всіх кращі!
Це доведем у дербі нині в матчі!

Фани Д:
А нам доводити нічого вже не треба.
Між нами – прірва, океан та небо!
Лише «Дніпро»! найкраще всіх – «дніпряни»!
І перемога буде тільки з нами!

Фани С:
Про перемогу може вам насниться,
Бо краще ми, бо ми з Дніпродзержинська!
Як говорив колись «залізний Фелікс»,
Що «Сталь» - не клуб, а наче птаха Фенікс!

Фани Д:
Ото верзлИ недавно комун яки
Що отому всьому –ціна ніяка!
Лише «Дніпро»! Дарована від Бога
Команда наша, та у матчі перемога!

Фани С:
Чого це булькає у вас у роті каша?
Мабуть тому, що перемога буде наша?
Не знаємо ми авторитетів різних,
Бо маємо команду ми «залізну»!

Фани Д:
Хай супротивники усі підуть … подалі!
І це стосується також цієї «Сталі».
Лише наш клуб, дарований від Бога!
Лише «Дніпро», а значить – перемога!

Фани С:
Наш клуб у світі самий кращий.
Те знає і «Дніпро» ледащий!
Добудем класні результати,
Принизим «парєньков з «Привата»!

Примітка:
Володар «Дніпра» - хазяїн «Привата» мільярдер Ігор Коломойський

Автор:
Кричали всі у нас цікаво,
То ж в матчі будьте так ласкаві,
Не «номер» свій ви відбувайте,
А грайте! Грайте – й вигравайте!


Рецензии