Кричалки до матчу чу-16 17 олександрiя ворскла нед

Кричалки до матчу ЧУ-16/17 «Олександрія» – «Ворскла»  НЕДІЛЯ (31.07.2016), початок о 19:30

Автор:
Наш календар сміятись вміє!
Бо «Ворскла» та «Олександрія»,
Що у четвер в Європі грали
Зустрінуться… То ж, щоб кричали!

Примітка
В четвер 28.07 в Лізі Європи «Ворскла» в гостях грала з хорватською «Локомотивою» (0:0), а «Олександрія» приймала хорватський «Хайдук» (0:3).

Фани О:
Ми виграємо матч цей певно,
Бо тренувались не даремно!
Перепливемо річку Ворсклу,
Та виграєм в команди гостей!

Фани В:
Ви, наче Хвеська, язикаті,
Та де, питаєм, результати?
Вас «ухайдокали» «хайдуки»,
Бо гра у вас – суцільна мука!

Фани О:
Ми краще тих хорватів грали,
Та … трошечки не забивали.
А вам гостинець славний буде,
То хай сміються від вас люди!

Фани В:
«Сміються ті, хто – не останні!» -
Так нам написано в Писанні!
І там примітка є, що поки
В «Олександрії» грають … лохи!

Фани О:
Розумний тільки зрозуміє,
Що краще всіх – «Олександрія»!
А всяким-різним філосОфам
Не пиво треба пить, а кофе!

Фани В:
У «Ворскли» гра така цікава,
Що мало буде випить каву!
Лише коньяк п’ятизірковий!
Бо «Ворскла» - то всьому основа!

Фани О:
Ото у вас і забаганка…
А гра у «Ворскли», … як поганка!
Нас тішить гра, в яку зуміє
Лиш грати клуб «Олександрія»!

Фани В:
Та грати, може, він і вміє…
Та гра у нього - … безнадія!
ТудИ-сюдИ і сЮди-тУди,
То і регочуть від вас люди!

Фани О:
Усіх у матчах переможе,
Команда що така пригожа!
Любов, і Віра, і Надія –
Футбольний клуб «Олександрія»!

Фани В:
Які в команді в нас красавці!
Бо не мадридці, а … полтавці!
Ми «Барселони» та «Реали»
«Через бедро» завжди кидали!

Автор:
Які цікаві обороти
Футбольна винайде спільнота!
Як образно нам прокричали!..
От так би й в матчі забивали!


Рецензии