Хто ми?

Не залишилось нічого, навіть попелу.
Безперечно, все на краще! Тільки поспіхом
Посилається сигнал… Знайомий номер…
Де ми були? Де ми є? Куди ми? Хто ми?
Не залишилось нічого, навіть сліз.
Наче з неба полетіла, адже скрізь
Мені знов і знов ввижається твій погляд…
Я до тебе не любила так нікого!
Не залишились нічого, навіть диму.
І я не знаю, як знайти «свою людину»!
Мені здавалося, що ти отой, єдиний…
Стільки років, як один... Але не з тими.
Не залишилось нічого, навіть снів.
Приснись мені! Хоча б на мить, нехай без слів…
Я починаю забувати... Це лякає!
Де ми були? Де ми є? Куди ми, знаєш?

13.04.2016


Рецензии