сабурлу варз

Варз алай йиф гьикьван гуьзел я
Экуь жезвай рекьер чуьлер я
Ачухзавай рикин сирер я
Варз алай йиф гьикьван гуьзел я
Припев
Шай, шай цавариз гуьзел тир варз
Шай,шай рекъерал гуьзел тир варз
Шай, шай квалариз  мугьман тир варз
Шай вун, шай вун ,шай вун 

Варз алай йиф гьикьван гуьзел я
Экуь жезвай пакаман сегьер я
Къуват гузвайди ракъинин нурар я
Алагьди багъишнавай вахтар я

Варз алай йиф гьикьван гуьзел я
Алагьди халкь авунвай цавар чуьлер я
Чаз багъишнавай шад йикъар я
Алагьди сабурлу хьухь лухьузвай вахтар я


Рецензии