Сон моряка

Пливе по морю корабель,
не бачить там обриву.
Стоїть в кінці наших орфей,
маленька дитина.
Вона просить врятувати,
чи хоч руку подати,
щоб дожити докінця,
а не русалкою моря стати.

Врятував дівчину морячок,
друзями стали.
Хоч вони друзями були,
всеодно покохали.
Але всеж це був сон,
таке теж буває.
Та знайти моряка ,
людям було невсилу,
вкінці морського обриву.


Рецензии