Двое у лiжку... 18

Двоє у ліжку... Розвіявся сон,-
Це вранішнє, трепетне диво...
Промінчик тепла проник на балкон,
Він їй щось шепоче у "гриву"...

Вона потягнулась, а груди, як пиво,
В долонях піднялись охоче...
Вони до нестями обоє щасливі!
Їх сонце промінням лоскоче...

Пристрасть шалена, тіла наче хвилі,-
Іх дихання б'є в унісон...
Притихли на мить, вже майже безсилі,
Двоє у ліжку... Розвіявся сон...
31 07 2016 р
Вікторія Р


Рецензии