Батьки

Батьків любіть своїх, цінуйте,
оберігайте , бережіть.
Батьків своїх ви не турбуйте,
не завдавайте їм хлопот.
Цінуйте все що вони роблять,
бо все це зроблено для вас.
Їм помагайте, доглядайте ,
і зрозумійте в певний час.
Вони ж унас та не жилізні,
невсилу витерпіти нас.
Але ви всеодно не забувайте,
бо це найкраще що є в нас.


Рецензии