Каток

Заасфальтували мої мрії
І катком проїхались по них
Та чи є ще сенс вчиняти дії?
Якщо потяг прибути не встиг…

Та все ще квиток я зберігаю
Десь під подушкою, у снах.
Дати прибуття щось тут немає
Може вся справа – у дивах?


Рецензии