Збуджуюсь...

Так еротично блистить твоє тіло
Під прямолінійним поглядом місяця
…хоч би штани безсоромне наділо!
Неба світила шепочуться-бісяться

Так еротично блистить твоє тіло
Під краплинами ранкового душу
….Хоч би рушник безсоромне наділо
Не вода, я його трогати мушу!


Рецензии