***

У неї очі, ніби перли з моря...
У неї руки, ніби золоті...
Давай, кохана, підеш ти зі мною...
Давай зі мною підеш по житті.

Ми разом,люба,всі біди і тривоги
Переживем... На зло всім ворогам!
І знай, що на усіх дорогах
Найбільше ти для мене дорога!

У неї губи, ніби цвіт із вишні...
У неї щічки, ніби скарб небес...
Тебе кохаю я і звісно
Зроблю для тебе тисячі чудес.


Рецензии