Три випадки

Хлопчик дуже здивувався
Коли раптом він дізнався,
Ім’я повне бабці Клави
Не Клавіатура зовсім,
Що він був тоді не правий
Хлопчик вражений і досі.
*     *     *
Розумні думки вже приходять до нас
Коли ми дурницю зробили
Й ніколи не вернеш потрачений час
Й даремно змарновані сили.
*     *     *
Бережливі економлять
Завше й тільки на собі,
А жадібні це вже роблять
На навколишній юрбі.
31.07.16.               


Рецензии