диригенти...

…ніч хапає за горло щосили відсутністю вірити,
помилково ступаєш за край…
невимовне вбиває краплини хвилин незлічених –
двох Любов жартома обійшла…
чорні круки горлають над містом зруйнованим,
болем серце обтяжує ніч…
залишається холод безсонним і безмовним
тисне каменем в грудях… до сліз
страх порушує тишу на курок натисканням,
золоті блискавки вдалині
розмежовують Світ на світи…


Рецензии