Шубовснуло в воду запалене сонце

Шубовснуло в воду запалене сонце,
Самотність нервово бринить.
Чомусь мені раптом на хвилю здалося,
Що то непроявлена хіть.

Я іноді хочу тобі розказати
Про себе достоту усе.
Спитатися може якої поради,
Спинивши думок карусель.

Я іноді хочу забратися звідси.
Літак, "однобічний" квиток.
На іншу півкулю, де пристрасний місяць
Вигадує сни для зірок...


Рецензии