Недопоетам

Ми робим все, щоби важливими казатись.
Серця ховаєм десь в підвалинах душі.
В елементарному ж не можем розібратись,
а тому пишем замасковані вірші…
Ми хутко творимо самих собі подібних,
хоча у головах не маємо ідей.
В поезії, як і в суспільстві, повно бідних,
спотворених життям недолюдей…

31.07.2016

* Пародія на твір „Як багато ми робимо“ автора сайту „Клуб поезії“ codyein, http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=681114 .


А це оригінальний текст:

як багато ми робимо

як багато ми робим, щоб здатись важливими,
і як мало ми робимо, щоб бути живими.
саморозвиток вбитий бажаннями хтивими,
а душа замаскована, щоб бути не тими.

як багато ми робим речей непотрібних,
і як мало ми бачимо справжні потреби
примітивні недолюди творять подібних,
що живуть лиш за принципами "бо так треба".

ID: 681114
Рубрика: Вірші, Філософська лірика
дата надходження: 31.07.2016 22:41:31
© дата внесення змiн: 31.07.2016 22:43:06
автор: codyein


Рецензии