***

Хай все горить!хай стліє все до тла.
Твоя любов і нескінченні муки.
Напевне знаю не любов в тобі була,
Коли ти кинула мене,як те щеня,
Себе віддавши іншим на поруки.
Я знаю певно бо лишився сам один,
Тобою кинутий,забутий богом.
Тебе я схоронив іще живим.
Від мене видвернувся навіть той,що ходить з рогом.
А ти?Де і з ким тільки ти не була.
Напевне що пройшла жіночі всі шляхи?
Мене ж як страшний сон забула.
А я.Про інших навіть і не мрію.
Так далі  із собакою живу...
Хоча вже не живу,а просто тлію.

                А.Б.


Рецензии