щастя

Ти моє щастя
ти частина мене
Ти моя дорога у щось найкраще, нове
Ти мiй останiй щасливий кiнець
Ти кожна хвилина в моєму життi
без тебе нiкуди не хочу йти
Тiльки б с тобой спiвати пiснi
i їздити всюди куди б ти хотiв
Саме ти моє щастя й не потрiбне нове
Саме ти надихаєш на щось неповторне нестерпно живе
Що всереденi мене.. чекало
мабуть, саме тебе !


Рецензии