Розлите вино

розлите вино
кухня в диму
люблю вас давно
за серця зиму

за наші незустрічі
за ваші неправила
за спільні недопалки
смс невідправлені

за наші розмови
за ваші незнання
за різність мови
нерозуміння кохання

за те, що не справдилось
за те, що надіялось
за те, що нам мріялось
хоч нічого й не значило

за те, що далеко ви
за те, що не їду я
за те, що посміяли
за те, у що вірю я


Рецензии