Ну, дипутат був нызграбный

Той, шо прозва вы Бузяка

Выробыв ексь я собі туткы паспорта,
Ну, й да й пойідь на Вкрайіну.
Шо ж гонды бачу я. Да Бузіна ж но вжа
Той, шо во був бы ш Кобзар ваш.

Гот пак вмыраты шэ скікы трэ разый в Жаб!
Шо ж гэто с світом вжэ стало?
Чы я там мало зу7 вам накапалы й
Тіп кіросіну са й газо?

Ну, вопловшчэнія всі ж вытэ бачытэ.
Прам бы й той во Нор Зул Лай Ев ш.
І й вшанувалы, дывы, й АлейСанДыра
Добрынько навыть і славно зь.

Шо ж напысав він, лыху вашу матыра,
Шо трэба вжарыты в хару сь?
Аль порохна ны пісатель ны знае ныц,
Шо вас загнало влад в яму?

…шаш! Пошытайімо Шашу!
Э да + А сікы значыть?
Ну, а ек А тэж ударнэ
Да + тэ Э, шо в Тараса В?
Да, ны шышНасце… тут Тайна!

...ну, вот я хто вам, татарын?


Рецензии