Гординею знищений

Крепкою вірою,
Серцем свобідним,
Вийди зло сіреє!
Ти робиш бідним.

Вийди невпевненість!
Вийди вся мука!
Вийди затемненість, –
Геть йди розлука!!!

Світлою вірою,
Силою Божою, –
В тебе я вірую,
Й зло все стриножую!

Ясністю неба
І Божими ласками,
Стріну я тебе, –
З свяченими пасками.

Хлібом твоїм буду,
Сіллю і медом.
Сльози забуду,
Як горя прикмету.

Усмішка серце
Любов'ю наповнює!
Тільки не сердься
Як чорт той, на зло мені!

Богом святим
Ти навіки завіщений.
Не стань лише тим,
Хто гординею знищений...

© Copyright: Світлана Миколаївна Кравчук, 2016

28.07.2016 р.


Рецензии