Роздум

Адчыню акно у садочак,
1 птушыны спеу пачую.
Радасцю душу напоуню,
1 з ей сення заначую.

Цемра мяне не пугае,
Бо святло настане-знаю,
Сонейка узыйдзе зноуку,
Асвяц1ушы усе над гаем.

Радасць,ты жыв1 у сэрцы,
Не пак1нь,прашу сардэчна.
Вось 1 новы дзень пачауся,
Новы,як жыцце,адвечна.

Дываном рознаквятковым
Луг в1тае пахам,звонам.
Рэчка бераг абдымае,
Колер радасны,зялены.


27.07.2016г.


Рецензии