Все буде!!!

Чекаю завтра, насолоджуюсь сьогодні.
Життя пливе цікаво і невпинно.
Ми не з усім, буває, часто згодні,
Та все стається, як повинно.
І неважливо, що і як. Все буде!
Для кожного збувається своє.
А ми з тобою, перш за все, це люди,
В яких серця великі добрі є!

І нам для щастя віри вистачає,
Коли весь світ в безодні потопає!!!


Рецензии