на вартi...

…у різні світи манять сни,
того, це так дивно побачити себе у комусь,
почути когось іншого у собі...
навіть на варті думок
відчуваєш здатність не вижити… і
у заповненому помилками-примарами –
світі ілюзій, або «колись» у країні пам’яті…
чи із отого позадзеркалля складаються мрії?..
не відаєш, граючись –
час назад не повернеш, не зміниш
от тільки не кожен кається щось втративши,
тому і долю не виправиш,
бо вона – одна!.. і ти – один!..
залишаються чистими сторінки,
і недописаними вірші!..
крає подумки тиша лякливими тінями
відступають уяви не бувші про нас…
зголодніла на спокій у безсоння душа!..


Художник Елена  Зернова
1986 год
Бумага Акварель.


Рецензии