Навiки моя!

Цвіте Україна,-
Мій зоряний рай...
Ти в серці єдина,
Оспіваний край!

Могутня держава,
Навіки моя!
Пошана і слава,
Ти спів солов'я...

Ти, ненька, для мене,
Промінчик тепла...
Ти радість шалена,-
Потік джерела...
28 07 2016 р
Вікторія Р


Рецензии