Життя диво всIх родило...

ЖИТТЯ ВІЧНЕ ВСІХ РОДИЛО
ВСІМ  ПО ДОЛІ ПОДАРИЛО..
ДОЛЯ ЦЕ ЧАСТИНКА ВІЧНОГО ЖИТТЯ
ЩОБ ЖИЛИ МИ В ДРУЖБІ В ЗЛАГОДІ І ДО ПУТЯ...

Я СВОБОДУ НЕНАРУШУ Я ЖИТИ ГАРНО САМА МУШУ...
КОЖЕН ДЕНЬ ПО ГОРОДУ ГУЛЯЮ..
ЩАСТЯЧКО ДАРЮ І ЩАСТЯЧКО ШУКАЮ...

НУ НАВІЩО Я РОДИЛАСЬ
Я ТОГО НЕ ЗНАЮ...
ДУЖЕ ГІРКО СТАЛО ЖИТИ ...
ЗМІН У ДНЯХ ЧЕКАЮ...

ПРОЛЕТІЛИ МОЇ РОКИ БУЛИ УСПІХИ БУЛИ ПОРОКИ...
ТЯЖКО ЙШЛА Я ПО ЖИТТЮ КРОК ЗА КРОКОМ ПО ПУТЮ..
...
ДОЛЯ ЦЕ В ЖИТТІ ПРОГРАМА
ЯКА НЕ ЗМІНИТЬСЯ НІГРАМА.
.
ХОТЬ МОЛИСЯ ХОТЬ ПРОСИСЯ ...
ВСЕ ВІДБУДЕТЬСЯ НЕМОВ ПРИСНИТЬСЯ...




 


Рецензии