Посвящается Сатоси Кону

Он идей был полон,
Для своих иконой,
Из-за стекла окон
Он снимал о людях,
О души и мозга
Уголках укромных,
О лишённых дома
И умалишённых.

A homeless trio
On Christmas eve,
A life of mirth
And a life of grief,
A dream-catching girl
Who still lives with dawn:
In a surreal world
Of Satoshi Kon.

A two-charactered big-name,
Devoted his life to a frame.
That's of what we should be certain:
He will never be forgotten.

02.01.2015


Рецензии