Слова. Рядки. Чернетки

А скільки  їх іще не допишу...
Коротких. Довгих. Дивних. І смішних.
А скільки на папері залишу.
Бо я – не їхній, не мої – вони.

Рядки були надіями моїми.
Слова мене покликали у ніч.
І кожен раз здавалося, що рими
утворять вірш рядками пліч-о-пліч.

Я вкотре їх стискаю у долонях.
Я вирів в них, та, бачу, не збулось.
Мої – щасливі мріями – безсоння.
Моя – у плід не викохана – млость...


Рецензии