Будапешт

Ми не хотіли в НАТО,
Ми грались в статус-кво.
Та от знайшлись «ребята»,
Створили нам АТО.
Ми зараз в НАТО хочемо
І розум вже прийшов,
Бо в жопу клюнув «кочет»,
Та поїзд вже пішов.
Хлопці сидять в траншеях,
Стискають автомат,
В них хрестики на шиях,
Лиш би не впав снаряд.
Світлини у кишенях,
Де діточки малі.
По них, як по мішенях,
Стріляють москалі.
Орда вже не на конях,
В її руках не лук.
Плювати на закони,
У них позаду «Бук».
Нам би якусь ракету,
Та маєм врешті-решт,
Папір для туалету,
Із міста Будапешт.


Рецензии