Дiд Панас

Махну стакан, зап'ю це діло квасом,
І борщ із салом в мене на обід!
Я гарний дід! Зовуть мене Панасом,
Мені сьогодні буде триста літ!

Я ще живий: не зна про то наука,
Чому так довго йдуть мої літа.
Пісюн завжди стоїть, як мерзла щука,
І будь-якій я дам ще під хвоста!

Обов'язок свій виконати мушу:
Ще триста літ прожити на зло всім!
Давно в землі всі ті, хто срали в душу.
Та Бог із ними! — хліб лише свій їм!

Читав колись якогось педагога,
Признатись що сказав той старий пень?
Триматись гарно змушує лиш йога,
Якою я займаюсь кожен день!

Так що — вперед! Збираємось до купи!
Добудемо знання із давнини!
Під руку коврик, всіх байдужих — в дупу,
І гоу за мною, кволі пердуни!


Рецензии