Вноч

Вночі,
За мить до того, як закінчиться танок
моїх думок,
Прошепочи
Щось із майбутніх наших сторінок,
до них лиш крок.

І ми підем
До моря, де лежить без поспіху пісок.
Він із зірок.
Світлом своїм
Він захистить нас від зайвих чуток
та помилок.

Вночі
Із тихих мрій, що не запишеш в заповіт,
я створю світ.
Лиш не мовчи.
Мені під лагідним вогнем софіт
скажи - Привіт


Рецензии