В чн сть нема сенсу

 Вiчность немає сенсу,
коли ти не прожив хоч мить
 з любов'ю серця,
     з тугою,що бринить...

Немає в вiчностi нiчого,
що здолає миттевiсть  журби...
Але,Боже,так швико минає,
те ,що серце насправдi жадає...

Так i краса,-це вiчнiсть,
що триваэ мить...
Лише душа красою ,
     цю вiчнiсть чепурить...


Рецензии