проблеми

Під супермаркетом старенька під плакатом
Перебирає копійчини в гаманці.
Здається, поки що на місці всі…
Вона б сказала, та на жаль не знає мату.
А поруч с бабцею обранець молодий,
Але, звичайно, не вживу, а на білборді.
Замало місця на папері жирній морді,
А то б і німб домалювали, як завжди.
У бабці ще й і холодильник вдома є,
Там зріє яблучко, бо буде ж ще й зима.
Ніяк не скажеш, що нічого вже нема,
Он навіть під вікном чийсь порш кайен.
Бабуся згодна, що не коштує дорожче,
А молодий ціну життю її й не знав.
До дивних виборів потрібна ще вона,
Перепаде, то, може, навіть зварить борщик.
Старенька знає, це життя – саме лайно.
І молодий під старість буде з нею згоден,
Із міркувань вже зовсім іншої природи.
Ми щось проґавили таки. І вже давно.
Отих дивин, а взагалі-то, навіть див,
Такий потужний назбирався оберемок.
Оно бабуся – на білборді молодий…
Ви теж це бачите? Чи в мене є проблеми?


Рецензии