Сяе зiрка...

Загорілись нічні ліхтарі,
У алеях міського парку...
Сяє зірка багряна вгорі,
Наче хто підпалив цигарку...

Мерегтить, пломеніє - краса,
Бо ще зовсім мала і юна...
Дім для неї,- святі небеса,-
І по небу пливе, як шхуна...

Я стрічаю її охоче,-
Нам із нею завжди по путі...
Зірка світить мені щоночі,
Добрим знаком в моєму житті...
26 07 2016 р
Вікторія Р


Рецензии