Потомились ручки, нiжки

Потомились ручки, ніжки –
Славний шлях…
Розправляймо мрії-крильця…
Кожен – птах…

Піднімаймося все вище…
Ген, Земля…
Вітер поруч радо свище…
Ой, краса…

Ходять хмари в високості,
Наче сніг…
Сиплють долу літній дощик –
На гриби…

Відпочили ручки, ніжки…
Щедрий Ліс…
Мокрі лащаться доріжки…
Чутно сміх…

Находились, наблукались –
Сон зборов…
З Лісом ладно домовлялись –
Прийдем знов…

26.07.2016


Рецензии