Чорно-бiлий дощ

Дощ. Ресторан. І знову дощ.
І знову ресторан.
Нам ресторан готель наврочив.
І вікно до рана.

І блискавки гарячий струм,
підсвічує вікно.
І перше, що прийшло на ум, –
ти – щастя, ось воно.

Дощ. Мокрий, як і ми, готель.
На двох вікно одне.
Дощ – чорно-біла акварель,
яка вже не мине...


Рецензии