Кукlуш

Кlвачин кlаник къакъан кукlуш кутуна,
Акъвазнава зун,къерехар-вили цав.
Цифер,лацу,за лап агъузда туна...
Гъил вегьейтlа,илис жеда цавун къав.

Кьуд пата зи,сарар хьтин хци тир,
Чlулав чархар дуьзмиш хьанва,рагарин.
Яргъалайни,лап агъузда,мичlи тир
Рук аквазва,са тала хьиз,тарарин.

Ава ашкъи,дагъларин,зи ирсина-
Вил ахъайна,дагълар хьана зи патав.
Жуван рикlин гаф лугьудай куьсрини
Кукlушар я,заз дуьньяда аватlа.


26.09.15 г.


Рецензии