Поганий лелека

Чому всі найкращі далеко?
За містом коханим моїм?
Нездалий із мене лелека.
Давно одшукав би твій дім.

Дивився б на тебе од ранку.
Як квітам напитись даєш.
На сонечко дивишся з ганку
і щастя щодня пізнаєш.

Я б тихо кружляв понад домом.
Сміливо прогнав би шулік.
І, може, я б навіть потому
сліди цілував твоїх ніг...


*********************************************

Лелека – символ мандрівників, сімейного благополуччя, щастя


Рецензии
ХОРОША ! ПТИЦА!
ДЕНЁЧЕК БЫ ПОЛЕТАТЬ , КАК ОНА!
СПАСИБО! ВАМ!
ЛЯ-НИКОЛЯ!

Ирина Корьёва 2   26.07.2016 09:38     Заявить о нарушении
Благодарен!

Миклош Форма   26.07.2016 10:02   Заявить о нарушении