Хай вiрнiсть подружня...

Хай щирість Господня ваш шлях осеняє,
Хай вірність подружня утоми не знає!
Хай буде щасливою кожна година,
Міцною, надійною ваша родина!

Бажаю здоров*я на довгії літа,
Хай в мирі, достатку народяться діти!
Наснаги і втіхи, везіння доволі...
Добра, розуміння, привітної долі!

Терпіння і злагоди, миру вам в хаті.
Щоб серцем були і душею багаті!
Нехай захищають вас Ангела крила,
Бажаю, щоднини, всміхатися мило!

Хай мрії здійсняться, всі плани й бажання,
Цвітуть почуття і палає кохання!
Підіймемо келихи, діти, за вас...
За нову сім*ю - в добру путь, в добрий час!


Рецензии